lördag 19 september 2009

Flocken.


Hallå!
Ikväll har vi varit ute heeeeela kvällen! Vi fick vara ute så länge vi ville, ( förutom småflickorna som mamma fick jaga in ). Det var jätteskönt, vi har varit långt uppe i skogen och letat mat. Men eftersom våran gammelmomma var här idag så hade hon med sig lite gott till oss, hon hade tagit med en av våran favoritmat, OST!, och då gammelmomma har med sig ost har hon alltid tärnat dom så man behöver bara svälja. Sen gick hon och mamma upp till skogen och skulle plocka lite lingon till henne, men då dom kom tillbaka fick vi massor vi oxå. Vi har oxå fått såna där ärtor som man måste dela för att kunna äta så då övertalade vi dom att dela dom. Så nu sitter vi på pinnen och ska sova och det känns som våra magar ska spricka! GoNatt allihopa! ( Det är Lily och hennes barn som önskar er alla GoNatt på bilden )




P.S. Kajsa har lagt sitt första ägg idag, så nu har hon blivit höna, grattis Kajsa önskar vi alla från hönsgården!

2 kommentarer:

  1. Hej och tack för kommentaren! Jag ska länka till dig genast. Jag såg att du redan fixat fint här så du kanske inte behöver någon hjälp? Headern har jag gjort i ett gratis program som heter GIMP. Går att ladda ner från www.download.com Som sagt, säg till om du behöver hjälp med något så kan jag försöka förklara. Blogspot är ganska lättförståeligt trevligt nog. :)

    //F

    SvaraRadera
  2. Du går in på layout och ändrar gadgeten som ligger högst upp på sidan. Den långa som liksom går tvärs över. Dit laddar du upp en bild och sen sparar du. :)

    SvaraRadera